Våre tjenester for filmproduksjonsselskap

«Jeg forstår ikke hvorfor vi ikke delegerte undertekstingen tidligere men at vi gjorde det selv.»

Tusenvis av fornøyde kunder

Kostnadseffektiv underteksting av filmer og videoer

Mange filmproduksjonsselskap bestiller undertekstingen fra oss. Dette gjør at videoproduksjonen blir enklere og raskere, noe som gjør at man får mer tid til å arbeide med selve videoen. Bestilling av underteksting fra oss er også en svært kostnadseffektiv løsning.

Rask levering

Ved behov kan vi levere underteksting på kort varsel. Hvis du ønsker det, kan vi levere underteksting av en halvferdig versjon av videoen for å gjøre prosessen raskere. Tidspunktene i videoen kommer ikke til å endre seg selv om redigeringen ikke er ferdig.

Vanlig underteksting og tilgjengelig underteksting

Vi utfører profesjonell underteksting for alle typer filmer. Undertekstene kan enten være på det samme språket som på videoen eller i en oversatt versjon. Hvis undertekstene er på det samme språket, betyr det at en video som for eksempel har engelsk tale også har undertekster på engelsk. En oversatt versjon betyr at en video som for eksempel har engelsk tale har undertekster på norsk eller et annet språk.

«Vi ble overrasket over den lave prisen på tjenesten. Jeg forstår ikke hvorfor vi ikke delegerte undertekstingen tidligere, men gjorde det selv.»

– Kunde, filmproduksjonsselskap

Typer underteksting

Vanlige undertekster

Vi utfører underteksting for alle typer filmer, enten på det samme språket som i videoen, eller oversatt til et annet språk.

Tilgjengelig underteksting

I tillegg til vanlige undertekster kan vi også utføre teksting av de undertekstene som er tilgjengelige i utvalget vårt.

Vi er klare for prosjektet ditt! Skal vi starte med en gang?

Våre fornøyde kunder

«Alt gikk helt problemfritt, fra forespørselen om pristilbud til levering av materialet og levering av transkripsjonene. Det var deilig å bare måtte forholde seg til én person gjennom hele kundeforholdet.»

«Rask og god oversettelse. God kommunikasjon underveis.»

«Fast, accurate transcription. I'm happy.»

Dean Parker, Professor, Oslo Metropolitan University