Spoken

KI-genererte undertekster – Talegjenkjenningsbaserte undertekster

Vi gir deg en avansert KI-basert tekstingstjeneste. Trenger du undertekster for markedsføringsmateriale, webinarer eller forelesningsopptak, sikrer vår KI-teknologi at talematerialet blir tekstet raskt og effektivt.

Hvorfor Spoken?

Tre grunner til å bestille KI-genererte undertekster

1

Markedsleder for høyeste nøyaktighet i nordiske språk

Som en nordisk operatør har vi skreddersydd vårt talegjenkjenningsverktøy til å adressere materiale i nordisk språk. Hvis du ser etter fullstendige undertekster, ta en titt på våre profjesjonelle tekstingstjenester.  

2

Ektremt raske behandlingstider

Leveringstiden for KI-genererte undertekster beregnes i minutter, noe om betyr at du kan laste ned de ferdige tekstene, praktisk talt umiddelbart.

3

Konfidensialitet og datasikkerhet

Talegjenkjenning og teksting skjer i vårt eget sikre system, og sikrer  informasjonen din  i samsvar med kravene i GDPR.

Priser

Priser for KI-teksting

Prisen på KI-genererte undertekster er transparent, da den er basert på lengden av videofilen, til det nærmeste sekund. Prisen på talegjenkjenningsbaserte undertekster er 1.67 kr / video-minutt (ekskl. mva)

FAQ

Kvaliteten på undertekstene, fillformater og behandlingstider – Svar på ofte stilte spørsmål

Hvilken kvalitet har KI-genererte undertekster?

Fremfor alt avhenger kvaliteten på talegjenkjenningsbaserte undertekster av lydkvaliteten. Jo tydligere det verbale materialet er i lydopptaket, og jo mindre bakgrunnsstøy det er, jo høyere er kvaliteten på den KI-genererte teksten. Per nå er kvaliteten på talegjenkjenning omtrent 90 %. Hvis nøyaktigheten på den KI-genererte underteksten ikke er nok for ditt prosjekt, så kan du alltid be om at en av våre profesjonelle går igjennom teksten manuelt.

Hvilke filer kan du jobbe med?

Vi kan behandle de vanligste filformatene, inkludert MP4, MPEG og AVI.

Hvor raskt kan jeg motta de ferdige undertekstene?

Talegjenkjenningsbaserte undertekster er fullført innen noen få minutter, deretter blir de tilgjengelig for nedlasting på vår kundeportal.

Prosess

Hvordan fungerer det å kjøpe en tjeneste?

1

Du kan enkelt be om et tilbud her.

2

Vi sender et tilbud til e-posten din innen 24 timer fra vi har mottatt forespørselen din.

3

Etter at du har godkjent tilbudet vårt, kan du sende materialet ditt til oss for behandling på enkelt og informasjonssikkert via nettsiden vår.

4

Vi gir deg en lenke til det ferdige prosjektet både på e-posten og kundekontoen din.

Behandlingstider

Standard leveringstid

KI-genererte undertekster er fullført innen noen få minutter, deretter blir de tilgjengelig for nedlastinging på vår kundeportal.

Har vi jobbet med deg før? Du kan sende filen direkte til oss gjennom skjemaet, uten å be om et nytt tilbud, så vil vi starte å jobbe med materialet umiddelbart!

Referanser

Våre fornøyde kunder

Be om et tilbud

Be om et tilbud så gir vi deg beskjed om kostnadene for prosjektet ditt

Hvis du trenger raske og effektive talegjenkjenningsbaserte undertekser, så kan du be om et tilbud ved å følge denne linken

Ta en titt på våre andre språk- og oversettelsestjenester! Vi kan gi deg profesjonelle teksting– og transkripsjonstjenester, samt KI transkripsjon 

Spørsmål? Se om du kan finne svar under ofte stilte spørsmål, eller kontakt oss.