Spoken

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål.

Materialer

Hvilke filformat bør jeg bruke når jeg leverer materiale?
  • Transkripsjon: Vi kan motta transkripsjonsmateriale i alle lyd- og videoformat.
  • Underteksting: Vi kan motta undertekstingsmateriale i alle videoformat.
Hvordan sender jeg filene?

Du kan sende filer til oss på adressen www.spoken.no/materiale.

Hva er leveringstidene?
  • Transkripsjon: Vi er i stand til å gjennomføre transkripsjoner veldig raskt. Vi kan for eksempel transkribere 10 timers materiale på kun 3 dager etter at vi har mottatt materialet. Du mottar det ferdige materialet senest den dagen som er angitt i pristilbudet. Hvis du trenger materialet enda tidligere, kan vi også avtale en tidligere leveringsfrist.
  • Underteksting: Vi leverer ferdige undertekster til en times video innen et par dager. Hvis du trenger materialet enda tidligere, kan vi også avtale en tidligere leveringsfrist.
Ekspresslevering: Hva inkluderer det?

Med ekspresslevering mottar du de ferdige filene på en akselerert tidsplan. Ekspresslevering: Normalpris +100 %.

Du kan velge ekspresslevering for filene dine på vår Send filer-side (seksjonen Leveringstid).

Leveringstider:

  • Fil(er) sendt før kl. 14.00 (EET) → En virkedag innen kl. 16:00 (EET).
  • Fil(er) sendt etter kl. 14:00 (EET) → To virkedager innen kl. 16:00 (EET).
Hvordan mottar jeg det ferdige arbeidet?

Vi sender det ferdige materialet til e-postadressen din i henhold til den avtalte tidsplanen.

Har dere mottatt filene jeg sendte inn?

Når du har sendt inn lydfilene dine via innsendingsskjemaet på spoken.no/materiale, kommer du til en bekreftelsesside som viser alle filene vi har mottatt. Hvis du er usikker på om filene ble sendt, kan du sende en e-post til info@spoken.no, så sjekker vi dette. Dersom du har registrer deg på kundekontoen din, kan du også sjekke filenes status der. Du finner mer informasjon om kundekontoen under Kundekonto her på FQA-siden.

Hvor lenge vil lenkene til fullførte jobber som sendes til meg via e-post fungere?

Av sikkerhetsmessige grunner vil lenkene vi sender være gyldige i 10 dager fra e-posten er mottatt. Hvis firsten for lenkene er utløpt, kan du kontakte oss (info@spoken.no / +46 8 519 70 026).

Priser og fakturering

Hvor mye koster tjenesten deres?

Prisene våre er angitt på prissiden vår. Når du ber oss om et tilbud, vil vi gi en nøyaktig pris på bestillingen din.

Er det mulig å forhandle om prisen?

Dersom prosjektet er mer omfattende enn vanlig, tilbyr vi kvantumsrabatt. Be oss om et pristilbud hvis du ønsker å vite mer.

Når fakturerer dere bestillingen min?

Faktura for utført jobb sendes innen noen dager etter at jobben er fullført. For mer omfattende prosjekter fakturerer vi hver måned basert på prosjektets fremdrift.

Kan jeg forhåndsbetale for fremtidig transkripsjon/underteksting?

Dersom du ønsker det, kan vi selge en såkalt «forskuddskreditt» som du kan bruke etter behov med en fleksibel tidsplan etter at du har betalt fakturaen. Si fra om du ønsker å kjøpe slik kreditt når du ber om tilbud.

Hvordan betaler jeg fakturaen min?

Betalingen gjøres med e-faktura (bedriftskunder) eller via nettbank på grunnlag av fakturaen du har mottatt per e-post/post.

Hva er betalingsfristen?

Normalt har fakturaene våre en betalingsfrist på 14 dager.

Kundekonto

Hvordan registrerer jeg kundekontoen min?

Du kan opprette en personlig kundekonto på www.spoken.no/kundekonto. Klikk på «Register now» nederst på siden, og fyll ut for- og etternavn og e-postadresse på registreringssiden. Du vil motta en e-post med aktivering av kontoen. Hvis du ikke mottar e-posten, bør du sjekke søppelpostmappen din.

Hvis du har sendt oss filer før du registrerte deg, må du bruker samme e-postadresse som du brukte når du sendte filene.

Hvorfor bør jeg registrere en kundekonto?

På kontoen kan du se alle filene du har sendt oss. Du kan også bruke den til å laste ned ferdige filer, som lagres der i tre måneder etter at de er ferdige. Du kan også enkelt bruke kontoen til å sende flere filer til Spoken. Du kan imidlertid også sende filer uten å logge deg inn på www.spoken.no/materiale.

Må jeg registrere en kundekonto?

Nei. Det er helt frivillig å registrere seg, og du kan bruke tjenestene våre uten å opprette en konto. Du kan fremdeles sende filer til oss på adressen www.spoken.no/materiale. Du mottar de ferdige filene på e-posten din.

Hvordan logger jeg meg på kundekontoen min?

Logg deg inn på adressen www.spoken.no/kundekonto. Brukernavnet ditt («Username») er e-postadressen din.

Jeg har glemt passordet til kundekontoen min. Hva bør jeg gjøre?

Klikk på «Forgot your password?» på adressen www.spoken.no/kundekonto. Etter at du har skrevet e-postadressen din, vil du motta en e-post med anvisninger om hvordan du endrer passordet. Hvis du ikke mottar e-posten, bør du sjekke søppelpostmappen din.

Jeg har spørsmål om kundekontoen min.

Hvis du har ytterligere spørsmål, kan du kontakte oss på adressen info@spoken.no.

Generelt

Hvordan ivaretas personvern og informasjonssikkerhet?

Alle kundeprosjektene er administrert i vårt eget system, Spoken Tool, som er bygget i Google Cloud miljøet. Alle brukere må identifisere seg med brukernavn og passord for å få tilgang til systemet, og alle brukere har signert en taushetserklæring.

Kundematerialet er lagret i Google Cloud (lokalisert i EU) og blir automatisk slettet fra systemet tre måneder etter at prosjektet er ferdigstilt. Det er kun prosjektassistenten som jobber med materialet og de ansatte i prosjektadministrasjonen som har tilgang.

Personopplysninger behandles i samsvar med EUs personvernforordning. Vi samler kun inn de personopplysningene vi trenger for å kunne administrere kundeforholdet og til fakturering. Opplysningene lagres i systemet kun når det er obligatorisk.

Hva er de generelle brukervilkårene deres?

Du finner de oppdaterte avtalevilkårene våre her.

Hva betyr det at dere gir 100 % tilfredshetsgaranti?

Tilfredse kunder betyr alt for oss. Hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på arbeidet vårt, og vi ikke klarer å forbedre kvaliteten med én runde med rettelser, trenger du ikke å betale noe for tjenesten.

Hvem er kundene deres?

Kundene våre er bl.a. forskere på universiteter og fagskoler, offentlige organisasjoner, advokatfirmaer, videoproduksjonsselskap samt andre bedrifter og privatpersoner. Vi kan betjene alle kundegruppene våre i henhold til deres spesifikke behov. Se på kundesiden vår for mer informasjon om noen av kundene våre.

Hvordan kontakter jeg dere?

Den raskeste måten å kontakte oss på er å sende en e-post til info@spoken.no. I kontortiden på hverdager svarer vi deg raskt.